MENU
 • Përjetoni fluturimin tandem me paraglide
  Sa anëtar të grupit do të fluturojnë?
 • Provoni eksperiencën më e mirë të jetës tuaj
  Fluturime me paragllajd mbi Prizren

  Rezervo fluturimin tënd tani

  Provo një ndjenjë të veçantë
  PËRJETO FLUTURIMIN

  Dhurata më speciale

  Dhuro një ekperiencë të jashtëzakonshme
  GIFT CARD!

  Rezervo fluturimin për grup

  Fluturime dhe aventura tjera në Prizren
  ATRAKSION GRUPOR
  Përshtypjet e atyre që fluturuan me ne
  LEXONI PËRVOJAT E ATYRE QË PËRJETUAN FLUTURIMIN ME NE


  Paragliding në bjeshkët e Podgurit – Istog ishte me të vërtetë përvoja më e mirë për mua sidomos që kam provuar sporte të bjeshkatarisë si ngjitje bjeshkatare, ngjitje alpine, vrapim, çiklizem në terene malore dhe avantura tjera bjeshkatare, duke mos u ndalë së eksploruari malet e pafundme. Gjëja e parë që më bëri ta ndjej...

  Masar Kabashi
  Istog, Kosovë
  I am finally taking the AFF course at Skydive PR and couldn't be happier. The crew are all like family and so we feel like amily as well. Their expertise is uncomparable. If you are looking for an intimate, beautiful experience this is the place to go. Thank you so much Skydive PR!

  Dor Bulku
  Tirana, Albania
  Isha shumë i emocionuar dhe në të njejtën kohë pak nervoz. Pas arritjes sime tek zona e fluturimit filluam përgatitjet për fluturim. Nuk ishte e lehtë mirëpo qefi për paragliding ishte aq i madh ku Artani me perkushtimin edhe pasionin e tij për paragliding e ka bërë këtë eksperiecë të veçantë. M`duhet të them që Artani çdo herë...

  Kushtrim Fetahu
  Prishtinë, Kosovë
  Partnerët tanë
  AKTIVITETI I FLUTURIMEVE DYSHE ME PARAGLLAJD ËSHTË MBËSHTETUR NGA
  Paragliding Kosova
  Love is in the AIR!