MENU
Shkolla e fluturimeve / trajnime
Regjistrohuni për trajnimin tuaj:
 
 
Edhe veturat më të vjetra ia vlenë të sigurohen Kasko. Tani çdo veturë mund ta siguroni Kasko pavarësisht vlerës apo vitit të prodhimit.
 
Zgjedhni opcionin Kasko në Evropë dhe polica juaj do të vlejë në tërë Unionin Evropian.
 
Siguroni edhe vetën tuaj, pasi që me të gjitha sigurimet e veturës që i keni, ju jeni të vetmit që nuk jeni të siguruar.

Kalkuloni çmimin për KASKO sigurimin tuaj:

  • 1. Llogarit primin
  • 2. Të dhënat
  • 3. Përmbledhje
  • 4. Pagesa
Marka e veturës
Modeli i veturës
Tipi i veturës
Viti i prodhimit
Kodi i Sigurise
refresh
Vlera e veturës
I/e nderuar
Duhet të marrim më tepër shënime në lidhje me veturën tuaj, prandaj Ju lutem klikoni
dhe do t'ju kontaktoj një agjent i Scardianit, më së largu në fund të ditës së ardhshme të punës.
KASKO Komplet
0.00 €

Zgjedhni Pakon Këtu:

KASKO
Komod
KASKO
Komplet
Dëmtimi Aksidental  
Thyerja e Xhamave  
Vjedhja  
Katastrofa Natyrore  
Presioni i borës,
Rënia e gurëve, Rrëshqitja e Tokës  
Zjarri, Eksplozioni, Rrufeja  
Dëmtimi në parking  
Grabitja dhe tentativa për Grabitje  
Demonstrata (manifestimet), Grevat, Turbullirat civile  
Vandalizmi dhe/apo aktet keqëdashëse  
Territori i Mbulimit   RKS, AL
MK, MNE
RKS, AL
MK, MNE
Pjesa e zbritshme   0.00 € 0.00 €
0.00 € 0.00 €

Shtoni Sigurimin KASKO në EVROPË 

Duke zgjedhe këtë opcion, me një pagese shtesë polica juaj Kasko vlenë edhe në shtetet e Unionit Evropian

Shtoni Sigurimin nga Aksidentet Personale 

Me këtë opcion ju e siguroni vetën nga aksidentet në rast të trajtimit dhe shpenzimeve mjekesore që pasojnë nga aksidentet në trafik.
KASKO Komplet
Primi KASKO
0.00 €
KASKO në Evropë
0.00 €
Aksidentet personale
0.00 €

Total Primi Vjetor
0.00 €
Total Primi për Blerje Online
0.00 €
* Të gjitha çmimet janë me TVSH

Maestro MasterCard Visa Visa Electron
Dëshironi të bisedoni me agjent?
Dëshironi ofertën pa blerje?
KASKO Komod

Me këtë pako, Scardian Kasko jua heq shpenzimet, që pasojnë nga dëmtimi aksidental i veturës gjatë ngasjes, në rast të përplasjes me objekte fikse, apo të lëvizshme, rrëshqitjes, rënies në humnerë, përmbysjes, ose rrotullimit.

Po ashtu, në rast të vjedhjes së veturës, apo ndonjë pjese të saj, Scardian kompenson vlerën e siguruar, sipas policës.

Për më tepër, me këtë paketë ju kompensohet edhe thyerja e xhamave.
KASKO Komplet

Edhe humbjet që dalin si pasojë e katastrofave natyrore, si stuhia, bora, përmbytja, vërshimi dhe breshëri mund t’ju shkaktojnë telashe të mëdha, këto i kompenson pako KASKO Komplet.

Gjthashtu, me këtë paketë Scardian kompenson edhe dëmet që dalin si pasojë e dëmtimeve në parkim, si edhe zjarri, rrufeja, eksplodimet e rreziqet e tjera të cekura në tabelën e kompensimeve.

Me këtë paketë, përfshihen pothuajse të gjitha rreziqet dhe është e dedikuar për shoferë me kërkesa më të avancuara.*Të gjitha kompensimet i nënshtrohen pjesës së zbritshme të dakorduara në policë.
Sigurimi nga aksidentet personale

Duke zgjedhur këtë opsion gjatë aplikimit për sigurim, Scardian do të paguajë për trajtimin tuaj në rast se ju pësoni dëmtime trupore gjatë aksidentit. Po ashtu bëhet kompensimi në rast të vdekjes aksidentale, invaliditetit dhe kompensimi ditor.

Zgjidhni këtë opsion, nëse dëshironi të keni sigurime për veten tuaj, pasi që me të gjitha sigurimet e makinës që i keni, ju jeni të vetmit, që nuk jeni të siguruar.
Territori i kompensimit

Të dyja pakot janë valide në territorin e Kosovës dhe shtetet fqinje: Shqipëri, Mali të Zi dhe Maqedoni. Kështu Scaridan kompenzon humbjet apo dëmet që ndodhin në automjetin tuaj edhe kur jeni në këto shtete.

Por, për ju që udhëtoni edhe nëpër Evropë me makinë, ju rekomandojmë të zgjidhni opcionin e zgjerimit të mbulimit edhe në territorin e Evropës, me një çmim të ulët shtesë, do të ndiheni më rehat, kudo që udhëtoni.
Paragliding Kosova
Love is in the AIR!