MENU
Gift Card

BIZNES

Scardian Sigurime ofron edhe sigurime të tjera që janë specifike për biznes, si sigurimi i garancive, parave, mallrave, përgjegjësisë dhe aksidenteve, si edhe CAER & EAR sigurime.

  • Garancia e ofertes
  • Garancia e kontrates
  • Garancia e avansit
  • Garancia e ruajtjes/mbajtjes
  • Sigurimi i pergjegjesise se produktit
  • Sigurimi i pergjegjesise publike
  • Sigurimi i pergjegjesise profesionale


Na kontaktoni që t`ju përgatisim ofertën posaçërisht për biznesin tuaj.

Paragliding Kosova
Love is in the AIR!